Angliai munka

Azonnali kezdéssel keressünk férfiakat, nőket és párokat segéd és betanított munkára Anglia több városában, több munkaterületre. Szálloda, gyár, mezőgazdaság.
Kiutazás, szállás és kinti ügyintézés biztosított.
Munkába állás akár azonnal.
Garantált munkakezdés a kiutazás utáni első munkanapon.
Tel: 70 / 270 2455 angolmunkam@gmail.com

Munkák Angliában

DOLGOZZON UNIÓS JÖVEDELEMÉRT! Februári kezdéssel keressünk férfiakat, nőket és párokat segéd és betanított munkára Anglia több városában, több munkaterületre. Szálloda, gyár, mezőgazdaság. Kiutazás, szállás és kinti ügyintézés biztosított. Munkába állás akár azonnal. Garantált munkakezdés a kiutazás utáni első munkanapon. Tel: 70 / 270 2455 DOLGOZZON UNIÓS JÖVEDELEMÉRT! Februári kezdéssel keressünk férfiakat, nőket és párokat segéd és betanított munkára Anglia több városában, több munkaterületre. Szálloda, gyár, mezőgazdaság. Kiutazás, szállás és kinti ügyintézés biztosított. Munkába állás akár azonnal. Garantált munkakezdés a kiutazás utáni első munkanapon. Tel: 70 / 270 2455 goldworkltd@gmail.com

Au-pairt keresek 8 éves kisfiú mellé angliába

Angliába keresek bébisittert, Magyar 8 éves fiú mellé.
Lehetőleg 20-25 év körüli, vagy fiatalabb, angolul legalább alapfokon jól beszélő, gyermek szerető, házias,lehetőleg alsó tagozatos tanítói végzettségű vagy ilyen tapasztalatokkal (napközis tanító,ovodai oktató, első-másod-harmad-negyedéves tanító- vagy tanárképzős hallgató, stb.) rendelkező, az írás, olvasás és számolás módszertant ismerő és alkalmazni tudó lány( vagy fiú, ha a fenti kritériumoknak megfelel) személyében. A jelentkezéseket a baucity@invitel.hu email címre kérem részletes fényképes bemutatkozó (nem önéletrajz) levéllel.

Nővér munka angliában

Angliai közvetítő iroda keres nővéreket angol nyelvtudással. Gyors ügyintézés és kezdés.
Küld el angol nyelvű önéletrajzodat: Angliai közvetítő iroda keres nővéreket angol nyelvtudással.
Gyors ügyintézés és kezdés. Küld el angol nyelvű önéletrajzodat: julicsek@gmail.com

Angliai körzeti gondozói, idősek otthonában aktuális munkák XIII kerület

Angliába körzeti munkára keresünk 55 éves korig angol tudással, jogosítvánnyal rendelkező hölgyeket, hosszútávú hivatalos munkavégzés, akár saját, akár céges autóval. Személyes állásinterjúk a munkáltatóval folyamatosan. Angliába, idősek otthonába aktuális munkához keresünk hölgyeket, urakat OKJ-s vagy magasabb egészségügyi végzettséggel!!!Kiemelkedő 11-14 Ł órabérrel, idősek otthonában, személyes állásinterjú a munkáltatóval márciusban!!! Nyelvi felkészítés szükség esetén vállalunk Budapesten és vidéken is!
Tel.: 003617854983;0036306492199;0036305191438

Házvezetőnői és gyerekfelügyelő állások Angliában

Hivatalos állást biztosítunk gyerekfelügyelőknek és házvezetőnőknek Anglia egész területén.
Korhatár 18-36 év, jogosítvány nem kötelező és kezdő szintű angol nyelvtudás elegendő. Munkaórák száma átlag havi 120 és a járadék átlag 2000 RON valamint teljes ellátás biztosítva. Lehetőség van angol nyelv tanfolyamon is részt venni és plusz munkát vállalni.
A közvetítés előre befizetendő közvetítési díj nélkül történik és folyamatos a kapcsolattartás a munkaszerződés ideje alatt. Bővebb információkért hívjon a 004-0740-704-947-es telefonszámon vagy írjon az ijc.jobs@go.ro e-mail címre.

Angliába keresünk bentlakásos segítőket, ápolókat magas fizetéssel

Anglia egész területére folyamatosan keresünk angolul megfelelően kommunikálni képes bentlakásos ápolókat, segítőket, idős, vagy mozgássérült emberek mellé hosszú távra. Elsősorban hölgyek jelentkezését várjuk, korra tekintet nélkül. Végzettség nem számít, fontos a nyelvtudás, a gyakorlatias hozzáállás, kedvesség, segíteni akarás, alapvető házimunkákban jártasság, talpraesettség, felelősségteljes hozzáállás. Szállásra és étkezésre nem kell költeni, az ápoltnál biztosítva van. Megoldható a folyamatos munkavégzés és a szakaszos szabadságolás is. A munkavégzés megkezdése előtt egy ingyenes 4 napos ingyenes tanfolyamon kell résztvenni, és ott megfelelni. Fizetés heti bruttó 360 és 460 GBP, ami átszámolva, kb. nettó 340-440 eFt/hó. A közvetítés ingyenes, nincs egyéb rejtett díj sem.
email: bentlakasosapolo@yahoo.com tel.: 30 472 76 43
Sajnos csak jó angol nyelvtudásúaknak tudunk segíteni.

Anglia munka, Angliai munkák © 2008 Template by Dicas Blogger.

TOPO